Flash News

POLITIKOFF

'Më shumë nga ç’prisja', dhurata e madhe e Alban Skënderajt për ditëlindjen e Miriam Canit

'Më shumë nga ç’prisja', dhurata e madhe e

Miriam Cani ka festuar dje ditëlindjen dhe ka marrë një nga dhuratat më të bukura nga Alban Skënderaj.

Madje ajo thotë se ka marrë më shumë nga ç’e priste.

Dhe bëhet fjalë për nja makinë shumë të mirë. Këngëtarja ka ndarë foton në Instagram nga makina e re ku shkruan: “Më shumë nga ç’prisja për ditëlindje. Albani rrallë bën dhurata, por kur bën i bën tamam.”

'Më shumë nga ç’prisja', dhurata e madhe e

Të fundit