Flash News

POLITIKOFF

"Më thonin maloke", Soni Malaj: Jam paragjykuar se jam nga Tropoja

"Më thonin maloke", Soni Malaj: Jam paragjykuar se jam nga

Këngëtarja Soni Malaj ka treguar peripecitë që ka kaluar përgjatë karrierës së saj. Ajo thotë se shpeshherë është përballur dhe me paragjykime të shumta në lidhje me origjinën e saj nga Tropoja.

“Paragjykimi ka qenë shumë i madh. Thonin hajt se prej Tropoje, maloke. Por nga e keqja ishte dhe e mira se nuk është se më ngacmonin shumë. Nuk kam patur ngacmime që mund të ndodhin shpesh në showbizz. E kam parë dhe nëpër komente këtë gjë", tregoi këngëtarja në "Abc"

Sakaq, Soni u ndal dhe tek babai i saj i ndjerë, kur u pyet për mësimin më të madh që ka marrë nga i ati.

“Babi ka qenë gjithmonë mashkulli tipik verior. Thoshte gjithmonë të jesh me këmbë në tokë, kishte pjesën e virtyteve, nuk e ka pas qejf mos seriozitetin. Më thoshte ti je femër, duhet me qenë serioze. E kishte bezdi të mospaturit një personalitet të fortë dhe karakter.” - tha këngëtarja.

Të fundit