Flash News

POLITIKOFF

Mediat britanike: Buckingham Palace konfirmon 'politikat e rishikuara' pas hetimit mbi pretendimet që Meghan ka 'poshtëruar' stafin

Mediat britanike: Buckingham Palace konfirmon 'politikat e rishikuara'

Buckingham Palace po përballet me pyetje se pse nuk do të zbulojë më shumë në lidhje me gjetjet e një hetimi mbi akuzat për ngacmim të bëra kundër Dukeshës së Sussex.

Pallati ka konfirmuar një hetim privat mbi ankesat që Meghan kishte ngacmuar anëtarët e stafit, pretendime që ajo i ka mohuar gjithmonë. Buckingham Palace konfirmoi se rishikimi kishte parë se si stafi i pallatit i kishte trajtuar ankesat, në vend që të shqyrtonte detajet e vetë akuzave. Por pasi zbuloi se politikat e burimeve njerëzore ishin përmirësuar si rezultat, Buckingham Palace refuzoi të bënte publike detajet e ndryshimeve ose gjetjeve, shkruajnë mediat britanike. 

Mediat britanike: Buckingham Palace konfirmon 'politikat e rishikuara'

Një burim i lartë i pallatit tha: "Për shkak të konfidencialitetit të diskutimeve, ne nuk i kemi komunikuar rekomandimet e detajuara. Rekomandimet janë përfshirë brenda politikave dhe procedurave kudo që është e përshtatshme dhe politikat dhe procedurat kanë ndryshuar."

"Kështu që të gjithë anëtarët e stafit, të gjithë anëtarët e familjes mbretërore do të jenë të vetëdijshëm se cilat janë politikat dhe procedurat, politikat dhe procedurat e rishikuara."

Kujtojmë se mediat britanike ka qenë gjithnjë të ashpra kundër Meghan Markle dhe kjo është dhe një nga arsyet pse ajo dhe Harry morën vendimin të largoheshin.

Të fundit