Flash News

POLITIKOFF

Meghan dhe Harry marrin dhuratën e parë nga Kate dhe William për vogëlushen e porsalindur

Meghan dhe Harry marrin dhuratën e parë nga Kate dhe William për

Lilibet Diana është pjesëtarja më e re e familjes mbretërore edhe pse ajo nuk gëzon asnjë titull për shkak të tërheqjes së prindërve të saj nga titujt mbretëror.

Meghan dhe Harry marrin dhuratën e parë nga Kate dhe William për

Lajmi që Meghan dhe Harry janë bërë prindër për herë të dytë, është bërë publik dje nga familja mbretërore, teksa Lili ka ardhur në jetë me 4 qershor.

Meghan dhe Harry marrin dhuratën e parë nga Kate dhe William për

Është mësuar se Duka William dhe Dukesha Kate kanë qenë ndër të parët që i kanë dërguar një dhuratë çiftit për lindjen e vogëlushes. ‘Us Weekly’ shkruan se sapo Kate dhe William u informuan për lindjen e vogëlushes i dërguan mbesës së tyre një dhuratë, por ende nuk është bërë publike se çfarë i kanë dhuruar.

Meghan dhe Harry marrin dhuratën e parë nga Kate dhe William për

Të fundit