Flash News

POLITIKOFF

Meghan Markle ka shkruar një libër të frymëzuar nga Princi Harry dhe Archie

Meghan Markle ka shkruar një libër të frymëzuar nga Princi

Meghan Markle: Aktorë, Dukeshë, producente, dhe tani, autore e librit për fëmijë.

Dukesha e Sussex ka shkruar librin e saj të parë për fëmijë, dhe sipas Variety, thuhet se është frymëzuar nga marrëdhënia midis burrit të saj Princ Harry dhe djalit të tyre Archie.

Meghan Markle ka shkruar një libër të frymëzuar nga Princi

Libri, i titulluar "The Bench", "prek ndjeshëm marrëdhëniet evoluuese dhe në zgjerim midis baballarëve dhe djemve dhe na kujton mënyrat e shumta që dashuria mund të marrë formë dhe të shprehet në një familje moderne", sipas njoftimit.

Libri do të dalë në qarkullim më 8 qershor.

Meghan Markle ka shkruar një libër të frymëzuar nga Princi

Të fundit