Flash News

POLITIKOFF

Megjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë nga kombinimi "atlete-fustan"

Megjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë nga

Nëse ende nuk keni nisur këtë vit ta përshtatni këtë kombinim, bëhuni gati, sepse ditët me shi do të largohen shpejt dhe po kaq shpejt mund të gjeni ekuilibrin te fustani dhe tek atletet. Për më tepër, është një kombinim perfekt edhe për motin e ndërmjetëm – me gjithë përpjekjet e diellit për të triumfuar, temperaturat ndryshojnë vlerat vazhdimisht.

Megjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë nga

Në fakt, çdo lloj fustani pranveror mund ta kombinoni me atletet e duhura nëse ndiqni disa modele si këto që ju propozohen më poshtë.

Megjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë nga

Pranvera të lejon një lloj çlirimi në ngjyra, kështu që edhe në pamje do të ndiheni më mirë.

Megjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë nga

Kombinimet fustan – atlete janë të pafundme, por në këto propozime, ju, me siguri do të gjeni stilin që ju përshtatet. Pastaj do të kontrolloni gardërobën, sepse me siguri do të gjeni diçka për t’i dhënë freski pranverës me kombinimin e ri.

Megjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë ngaMegjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë ngaMegjithëse jemi në prag të verës, mos hiqni dorë nga

Të fundit