POLITIKOFF

Mënyra e veçantë se si Monika feston ditëlindjen e së bijës në shtëpinë e BBV

Mënyra e veçantë se si Monika feston ditëlindjen e së

Monika së fundmi është kthyer në një nga banoret më të diskutuara në shtëpinë e BBV, por sot ajo feston ditëlindjen e vajzës së saj të vetme, Teas.

Monika e ka përmendur shpesh herë vajzën e saj Tea gjatë qëndrimit të saj në shtëpi dhe ditën e sotme, ajo ka patur ditëlindjen ndaj aktorja edhe pse larg ka vendosur t’ja festojë së bashku me banorët e tjerë.

Teksa me disa peshqira, banorja ka formuar në oborr emrin Tea një zemër dhe numrin 100, së bashku me pjesën tjetër të banorëve të cilët kanë ngritur dolli për këtë rast. Ndërkohë Monika gjithashtu i ka kënduar vajzës së saj këngën e ditëlindjes.

Mënyra e veçantë se si Monika feston ditëlindjen e së

Mënyra e veçantë se si Monika feston ditëlindjen e së

Mënyra e veçantë se si Monika feston ditëlindjen e së

Të fundit