POLITIKOFF

Meridiani ka sërish komente për Balinën, e konsideron fanse të Donaldit

Meridiani ka sërish komente për Balinën, e konsideron fanse

Natën që Meridiani la shtëpinë e 'Big Brother Vipa Albania', në studio pati një debat me tone të ashpra me Balina Bodinakun, që është opinioniste e këtij reality-shoë.

E gjitha erdhi si shkak pasi ajo komentoi lojën e Meridianit si “goditje poshtë brezit” dhe si jo të drejtë, pasi ka sjellë informacione nga jashtë dhe duke i thënë se ka gënjyer. Nga ana tjetër Meridiani tha se është i drejtpërdrejtë, ndërsa ajo e ndryshon mendimin shpesh dhe se nuk ka gënjyer e që nuk mund t`i thotë gënjeshtar.

Meridiani ka sërish komente për Balinën, e konsideron fanse

Së fundmi Meridiani ka zhvilluar një bisedë virtuale me ndjekësit e tij në Instagram. E duket se nuk kishte si t’i shpëtonte pyetjeve lidhur me këtë debat mes tij dhe opinionistet, që duhet thënë se bëri shumë zhurmë. Dikush e pyeti Meridianin:

Çfarë mendimi keni për Balina Bodinakun, që dukshëm nuk është transparente në gjykimet e saj?

Përgjigja e Meridianit ishte e shkurtër ku konsideroi Balinën si fanse të tij.

Nuk kam komente për fansat!

Kjo nuk është gera e parë që Meridiani dhe shumë fansa të "Big Brother Vip Albania" e konsiderojnë Baliënn si një "fanse" të Donaldit, pasi ajo e mbron thuajse gjithmonë banorin e BBV, Donald Veshajn.

Meridiani ka sërish komente për Balinën, e konsideron fanse

Të fundit