Flash News

POLITIKOFF

Mësohet kush do të jenë dy moderatorët e rinj të 'Pushime on Top'

Mësohet kush do të jenë dy moderatorët e rinj të

Programi veror “Pushime on top”, do vijë me ndryshime këtë vit. Emisioni është prezantuar prej disa vitesh nga Ori Nebijaj dhe Flori Gjini. Por, pasi këta të dy u larguan sezonin e kaluar, ka disa ndryshime.

‘Anabel’ raporton se prezantuesit e rinj janë Eni Shehu dhe Lei Kraja. Eni ka konfirmuar për ‘Anabel’ zërat që ai do të ishte drejtuesi i programit dhe gjithashtu se Lei e ka pranuar ftesën e tij për të qenë pjesë e turit veror nëpër gjithë bregdetin shqiptar.

Kujtojmë se për 10 vjet Eni ka drejtuar një emision të ngjashëm veror, “Edicionin Veror”.

“Ka qenë spontane [ai lloj programi]. Patjetër që unë kam një lidhje shumë të madhe me natyrën, aktivitetet, aventurën edhe ndodhën ato gjëra, u lidhën dhe lindi ai program dhe u çua për 10 vjet me radhë,” tha moderatori në një intervistë në prill në "ArtKand".

Të fundit