POLITIKOFF

Mila Kunis do të jetë për herë të parë para dhe pas kamerave në projektin e saj të ri që do të jepet në Netflix

Mila Kunis do të jetë për herë të parë para dhe

Aktorja e njohur Mila Kunis do të jetë jo vetëm aktore por do të punojë edhe në produksion për “The Luckiest Girl Alive”, i cili pritet të transmetohet së shpejti në “Netflix”.

Mila Kunis do të jetë për herë të parë para dhe

Ky prodhim bazohet në një nga librat më të shitur i Jessica Knoll që u publikua në vitin 2015, i cili është shitur në mbi 1 milionë kopje dhe është përkthyer në 38 gjuh të ndryshme .

Mila Kunis do të jetë për herë të parë para dhe

Millla Kunis do të luajë në rolin e Ani FaNelli, që përshkruan një vajzë nga New York-u që ka dëshirë t’i ketë të gjitha. regjinë do të kujdeset Knoll së bashku me Mike Barker, ndërsa në ekip përfshihen edhe Lisa Sterbakov, Shayne Fiske Goldner dhe Steve Hutensky.

Ditari politik

Të fundit