Flash News

POLITIKOFF

Miley Cyrus ka pësuar krizë identiteti kur luante "Hannah Montana"

Miley Cyrus ka pësuar krizë identiteti kur luante "Hannah

Miley Cyrus kur ishte adoleshente ka luajtur si protagoniste në serialin e famshëm dhe shumë të ndjekur "Hannah Montana" e cila në serial ka luajtur rolin e një personazhi që kishte dy identitete.

Kjo si duket iu reflektua dhe në jetën reale, pasi këngëtarja dhe aktorja ka rrëfyer se kjo ndikoi shumë tek ajo.

Në ‘Spotify’s Rock This Ëith Allison Hagendorf’ podcast, Miley tha:

“Koncepti i serialit ishte që kur je një karakter si Hannah Montana, kur ke atë ego të fuqishme, ndihesh e vlerësuar. Ke miliona fansa, je një yll dhe papritur heq paruken shikon veten dhe askush nuk do t’ia dijë më për ty, nuk je më një yll. Ky detaj ishte ngulitur në mendjen time dhe më ndikoi shumë keq. Mendoja se pa Hannah Montanën askush nuk do interesohej më për mua.”

Të fundit