POLITIKOFF

Moda 'kaotike' e 2021-shit

Moda 'kaotike' e 2021-shit

Kur filloi pandemia për herë të parë, moda u bë një temë kryesore anësore e bisedës. Njerëzit filluan të vishen komodë, madje vetëm me pizhame dhe në rastet kur kishin mbledhje takime apo konferenca në Zoom, në fakt vetëm pjesa e sipërme ishte një veshje ndryshe pasi në të shumtën e rasteve, pjesa e poshtme kishte gjasa të ishin tuta/pizhame.

Dhe tani, është koha të lehtësojmë të kundërtën.

Njerëzve të vaksinuar u është dhënë e drejta për të hequr maskat e tyre jashtë, dhe me muajt e verës ne papritmas ndjehemi më të energjishëm dhe të frymëzuar për t'u dukur bukur.

Ne jemi gati të përqafojmë estetikën anti-Zoom dhe të vishemi nga koka deri në gishtërinjtë - që do të thotë gjithashtu të kuptosh se çfarë duhet të veshësh nën bel.

Dhe ky trend k vetëm një emër: kaotik!

Shihni fotot dhe kombinimet e frymëzohuni.

Moda 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shitModa 'kaotike' e 2021-shit

Të fundit