Flash News

POLITIKOFF

Moderatori Alban Musa rikthehet në Top Channel me emisionin e dikurshëm

Moderatori Alban Musa rikthehet në Top Channel me emisionin e

Moderatori i njohur i programeve të paradites, Alban Musa, do të rikthehet në Top Channel me programin e dikurshëm, “Në shtëpinë tonë”.

Kryefjala.com raportoi se këtë shtator, Alban Musa do të jetë moderator dhe autor i “Në shtëpinë tonë”. I kontaktuar nga Anabel Media, moderatori konfirmoi duke thënë:

“Po, është e vërtetë. Kemi rënë dakord të dy palët për këtë hap të rëndësishëm në shtator.”

Moderatori Alban Musa rikthehet në Top Channel me emisionin e

Albani e ka drejtuar dikur “Në shtëpinë tonë” së bashku me Anjeza Majën.

Të fundit