POLITIKOFF

Natë romantike mes Kim Kardashian dhe Pete Davidson

Natë romantike mes Kim Kardashian dhe Pete Davidson

Kim Kardashian dhe Pete Davidson patën një tjetër mbrëmje takimi së bashku. Çifti u panë të kapur për dore në Los Angeles të martën. Ata morën gjithashtu akullore nga një farmaci aty pranë për të përfunduar natën e rastësishme.

Kardashian kishte veshur pantallona të ngushta lëkure dhe një xhup për këtë rast, ndërsa Davidson ishte veshur me një bluzë dhe kapuç.

Natë romantike mes Kim Kardashian dhe Pete Davidson

Që atëherë, ata kanë shijuar një darkë private në vendlindjen e Davidson, Staten Island, kanë festuar së bashku 28-vjetorin e tij dhe kanë pushuar në Bahamas, mes shumë daljeve të tjera publike. Megjithatë, asnjëri nuk ka folur publikisht për lidhjen.

Natë romantike mes Kim Kardashian dhe Pete Davidson

Të fundit