Flash News

POLITIKOFF

Ndahet nga jeta në moshën 41-vjeçare, këngëtari i Black Dahlia Murder, Trevor Strnad

Ndahet nga jeta në moshën 41-vjeçare, këngëtari i

Trevor Strnad, vokalisti kryesor dhe bashkëthemeluesi i grupit amerikan të black-metal-it Black Dahlia Murder, ka vdekur në moshën 41-vjeçare. Shokët e tij të grupit konfirmuan vdekjen e tij në mediat sociale. Asnjë shkak nuk u dha në lajmërimin e vdekjes së tij.

Ndahet nga jeta në moshën 41-vjeçare, këngëtari i

“Me pikëllim të thellë njoftojmë vdekjen e Trevor Scott Strnad”, tha grupi i Michgan-it në një deklaratë. “I dashur bir, vëlla i kohëve të mira, ai u dashurua nga të gjithë ata që e takuan. Një enciklopedi shëtitëse e të gjitha gjërave muzikore. Ai ishte një përqafues, një shkrimtar dhe me të vërtetë një nga argëtuesit më të mëdhenj në botë. Tekstet e tij i dhanë botës histori dhe magji, tmerr e trillime. Ishte jeta e tij të ishte shfaqja juaj.”

Kitaristi kryesor i grupit, Brandon Ellis, e quajti atë "një nga njerëzit më argëtues në tokë."

Të fundit