Flash News

POLITIKOFF

Ndërron jetë aktori i Hollywood-it Clarence Gilyard Jr. në moshën 66-vjeçare

Ndërron jetë aktori i Hollywood-it Clarence Gilyard Jr. në

Clarence Gilyard Jr., ylli i "Walker, Texas Ranger" dhe "Die Hard", ka ndërruar jetë në moshën 66-vjeçare.

Një aktor i arrirë i filmit, televizionit dhe teatrit, Gilyard la një përshtypje të qëndrueshme në vitet 1980 pas një serie paraqitjesh televizive me yje të ftuar.

Vdekja e Gilyard u konfirmua përmes një deklarate nga Universiteti i Nevadës, Las Vegas. Gilyard kishte punuar si profesor filmi dhe teatri në Kolegjin e Arteve të Bukura UNLV.

"Profesor Gilyard ishte një fener drite dhe force për të gjithë rreth tij," tha kryetarja e filmit e UNLV, Heather Addison. “Sa herë që e pyesnim se si ishte, ai me gëzim deklaronte se ishte ‘I bekuar!’ Por ne jemi vërtet ata që kemi qenë të bekuar që jemi kolegë dhe studentë të tij për kaq shumë vite. Ne të duam dhe do të na mungosh shumë, profesor G!”

Një aktor i arrirë i filmit, televizionit dhe teatrit, Gilyard la një përshtypje të qëndrueshme në vitet 1980 pas një sërë paraqitjesh televizive me yje të ftuar, duke bërë debutimin e tij në filmin e tij si Sundown në "Top Gun" dhe duke luajtur rolin e kompjuterit terrorist Theo në "Die Hard" me një kërcënim i gëzuar.

Në vitin 1989, ai shënoi një koncert të rregullt në televizionin kryesor me "Matlock", duke luajtur Conrad McMasters, një P.I. për avokatin kryesor të mbrojtjes penale të Andy Griffith.

Të fundit