Flash News

POLITIKOFF

Ndërron jetë gazetari nga Kosova Seremb Gjergji

Ndërron jetë gazetari nga Kosova Seremb Gjergji

Ka ndërruar jetë gazetari dhe ish – kandidati i pavarur për president të Republikës së Kosovës Seremb Gjergji.

Lajmin e ka bërë të ditur bashkëshortja e tij Sama Bajraktari-Gjergji.

“Lamtumirë fytyra më e ëmbël e kësaj bote”, ka shkruar ajo në faqen e saj të Facebook.

Në vitin 2016, Gjergji ishte kandidati i pavarur për president të Kosovës dhe u shfaq me një fushatë të quajtur “Serembi për Kosovën”.

Të fundit