Flash News

POLITIKOFF

Ndërron jetë piktori Mentor Ejupi

Ndërron jetë piktori Mentor Ejupi

Pas një beteje me sëmundjen, sot ka ndërruar jetë piktori dhe artisti nga Kosova, Mentor Ejupi.

Mentor Ejupi, piktor që vepronte në Gjermani, i cili viteve të fundit atje kishte hapë edhe galerinë e tij “Toro”, i cili realizonte herë pas herë evente kulturore.

Mentor Ejupi kishte lançuar së fundmi edhe brendin e tij me fanella, i cili kishte përfshirë figura të shquara kombëtare, duke përfshirë edhe atë të Gjergj Kastriot Skenderbeut.

Të fundit