POLITIKOFF

Në 46-vjetorin e David Beckham

Në 46-vjetorin e David Beckham

Ish-futbollisti David Beckham feston sot 46-vjetorin. Gjatë karrierës së tij futbollistike David ka dalluar për tiparet tejet tërheqëse dhe marrëdhënien (martesën) me Victoria Beckham.

Pasioni për futbollin i ka nisur që në moshë të vogël dhe qëkur ishte fëmijë ai adhuronte klubin e futbollit Manchester United ku edhe filloi karrierën, e që prej atëherë ishte nën mbikëqyrjen e menaxherit Sir Alex Ferguson, i cili e zbuloi talentin e tij dhe e angazhoi që në moshën 16 vjeçare në ekipin e të rriturve dhe barti fanellën me numrin 24.

Edhe pse mbush 46 vjeç, David Beckham ngelet një prej meshkujve "seks simbol"! Më poshtë keni disa foto të Beckham ndër vite:

Në 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David BeckhamNë 46-vjetorin e David Beckham

Të fundit