Flash News

POLITIKOFF

Në ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disa foto "të fshehta"

Në ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disa

Sara Hoxha sot feston 25 vjetorin e lindjes dhe motra e saj e madhe, Lori, ka publikuar disa foto të motrës - foto të papublikuara më parë.

“Gëzuar ditëlindjen të parës dhe të vetmes sime”, ka shkruar Lori krah fotove.

Me fotot dhe mbishkrimet, Lori tregon se Sara mbetet partnerja më e mirë kur duan të udhëtojnë, të qeshin apo dhe për ditë më pak të mira kur kthehet në mbështetjen kryesore të saj.

Në ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disaNë ditëlindjen e 25-të të Sarës, Lori publikon disa

Ditari politik

Të fundit