Flash News

POLITIKOFF

"Në fillim nuk doja të tregoja se nga vi", Bebe Rexha tregon si e ndihmoi Kim Kardashian të pranonte origjinën

"Në fillim nuk doja të tregoja se nga vi", Bebe Rexha tregon

Bebe Rexha ka bërë shqiptarët krenarë kudo anë e mbanë botës. Pavarësisht suksesit të saj në muzikë, Bebe në asnjë moment nuk e ka fshehur origjinën dhe e tregon me krenari që është shqiptare.

Por përmes një videoje në Instastory, Bebe tregon që për të nuk ka qenë e lehtë të pranojë origjinën dhe nga vjen.  Bebe tregon se është rritur në SHBA dhe ka patur modele të tilla si Britney Spears apo Merilyn Monroe dhe donte të bëhej si to, duke mos treguar nga vinte.

"Në fillim nuk doja të tregoja se nga vi", Bebe Rexha tregon

Por kush e ka inspiruar këngëtaren shqiptare pqe të qenë vetvetja, pa barriera dhe sekrete?

Kim Kardashian!

Bebe thotë se Kim duke treguar çdo gjë rreth vetes, është sot e njohur botërisht dhe tepër e suksesshme. Nisur nga ajo edhe Bebe ka kuptuar se origjina dhe kultura të cilës i përket është e rëndësishme dhe nuk duhet ta fshehim:

"Po mendoj së fundmi se, jam rritur në SHBA dhe sigurisht jam një fanse e madhe e Britney, Christina shumë ikonave të tjera, të cilave doja t’ju ngjaja, të isha si to. Dua të them, se doja ta bëja këtë gjë pa treguar rreth kulturës sime, nga vija,sepse nuk kishte asnjë shqiptar kaq të njohur në botë. Dhe nuk e di. Thjesht nuk mendoja se ishte “cool” të tregoje në media sociale rreth kulturës tënde, dhe kjo me të vërtetë më bëri lëmsh. Ka diçka për të cilën i jam mirënjohëse Kim Kardashian sepse të rritesh duke parë ikonën Merilyn Monroe me flokë bjond e sy blu, dhe më pas del një vajzë si Kim Kardashian, me format e mrekullueshme dhe që në fillim është treguar e sinqertë për origjinën e saj. Të tregosh kulturën tënde është me të vërtetë bukur. Kështu po përpiqem të them se do ju tregoj më shumë rreth kulturës sime sepse kultura shqiptare më ka ndryshuar dhe inspiruar si artiste, më ka formësuar si njeri dhe jam krenare për këtë. Kaq kisha për të thënë faleminderit që më dëgjuat. Ju dua."

Ditari politik

Të fundit