Flash News

POLITIKOFF

Nicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca në 'Golden Globes'Kur bëhet fjalë për modën, të famshmet (dhe stilistët e tyre) duket se dinë se çfarë funksionon më mirë për ta dhe ata shpesh përdorin një taktikë që bëhet shumë e lehtë për t'u dalluar.

Nicole Kidman, për shembull, është dikush që hyn në këtë kategori. Duke parë të gjitha veshjet që ajo ka veshur në Golden Globes, vihet re se ajo ecën vazhdimisht në tapetin e kuq në dy tendenca kryesore - gjerdanet e çokollatave dhe fustanet pa rrip - për dekada.

Përpara ngjarjes virtuale të vitit 2021, është koha të rishikojmë disa nga daljet e Kidman në 'Golden Globe'.

Nicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca nëNicole Kidman pëlqen të veshë këto dy tendenca në

 

Të fundit