Flash News

POLITIKOFF

Një emoji "i trishtuar" është më i përdori në Twitter në të gjithë botën

Një emoji "i trishtuar" është më i përdori

Emoji duke qarë është zyrtarisht emoji më i përdorur në rrjetin social Twitter në të gjithë botën, tani mund të kthehet në modë. Sipas një analize të Emojipedia me mbi 2.16 miliardë tweets, emoji me lot gëzimi është rikthyer në vendin e saj si emoji numër një i Twitter me diferencat më të vogla, thjesht duke kaluar mezi fytyrën që qan ???? .

Një emoji "i trishtuar" është më i përdori

Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se emoji me lot gëzimi është sërish e lezetshme. Ndryshimi është kryesisht për shkak të një fytyre që qan me zë të lartë që përjetoi një rënie të madhe të popullaritetit në janar, nga 1.93 miliardë përdorime në dhjetor në 1.78 miliardë përdorime në muaj. Kjo është një rënie totale prej rreth 150 milionë përdorimesh. Emoji i fytyrës me lot gëzimi ka rritur vetëm 20 milionë përdorime nga dhjetori në janar.

Emoji ka kaluar nëpër faza të ndryshme në internet gjatë viteve të fundit, duke u etiketuar si një mjet komunikimi. Ai u lëshua me grupin e parë të emoji-ve në vitin 2011 dhe ishte emoji më i popullarizuar nga viti 2019 deri në 2021.

Sipas një analize të Emojipedia, 10 emoji-t më të mirë të përdorur në Twitter gjatë vitit 2021 ishin:

???? Fytyrë që qan me zë të lartë
???? Fytyrë me Lotët e Gëzimit
???? Fytyrë lutëse
???? Duke qeshur me të madhe
❤️ Zemër e kuqe
✨ Shkëlqen
???? Faleminderit ose të lutem
???? Fytyre e qeshur me sy me zemra
???? Fytyrë e buzëqeshur me zemra
???? Fytyre e qeshur

Të fundit