Flash News

POLITIKOFF

“Nuk do e fal kurrë babain tim”, Ermal Meta flet sërish për periudhën e tmerrshme që kaloi

“Nuk do e fal kurrë babain tim”, Ermal Meta flet sërish

Ermal Meta ka folur së fundmi në një intervistë për Oggi, ku ka treguar për problemin shëndetësor që pati dhe gjithashtu u ndal në kohën kur jetonte në Shqipëri, e cila përkon me regjimin komunist. Ermali u shpreh se nuk do e falë kurrë babain e tij që e la vetëm në ato vite të tmerrshme.

“Nuk do e fal kurrë babain tim”, Ermal Meta flet sërish

“Periudha më e vështirë ishte nga rënia e regjimit, në 1991, deri kur u largova në 1994: dhunë, krim, vdekje në rrugë, një ndjenjë rreziku për të cilën nuk e kisha bërë. Nuk do ta fal kurrë babanë tim, i cili na la vetëm në ato vite të tmerrshme”, u shpreh këngëtari.

Të fundit