POLITIKOFF

Paloma dëshiron të dijë nëse i ndjek Edi Rama

Paloma dëshiron të dijë nëse i ndjek Edi Rama

Banorët e Big Brother Vip në këto momente janë duke biseduar dhe duke aluduar se kush mund të jetë banor i ri në shtëpinë më të ndjekur të momentit,. Ardit dhe Arjola japin sugjerimet e tyre dhe madje aludojnë se mund të jetë dhe një politikane. Më saktë një ish-politikane.

Paloma dëshiron të dijë nëse i ndjek Edi Rama

Ndërsa banorët aludojnë, Paloma ka bërë një pyetje për të cilën ka kureshtje. Gazetarja aludon nësë kryeministri Edi Rama i sheh apo jo.

Arjola ka thënë me humor se nuk e beson që i ndjek sepse ka impenjime të tjera, ndërsa Arditi mendon se ndonjë meme për ta edhe mund t`i ketë parë Rama.

Biseda:

Paloma: Po Edi Rama a na ndjek?

Arjola: Se s`ka punë tjetër Edi Rama vetëm me na ndjek ne!

Arditi: Noj meme me ne edhe e ka kap.

Paloma: Mund të jetë i pasaionuar me ndonjërin nga ne si tip si personazh?

Të fundit