Flash News

POLITIKOFF

Partnerja italiane e Lorik Canës qëndis flamurin shqiptar

Partnerja italiane e Lorik Canës qëndis flamurin shqiptar

Ish-futbollisti i njohur shqiptar Lorik Cana ka postuar para pak orësh në “Instatsory” një moment kur bashkëshortja e tij qëndis me shumë dashuri flamurin shqiptar.

Monica duket shumë e përkushtuar në atë që po bën ndërsa, Lorik përpiqet t’i tërheqë vëmendjen duke e thirrur “Marigo”, gruaja që besohet se qëndisi flamurin, të cilin Ismail Qemali e ngriti më 28 Nëntor 1912 në Vlorë.


Ky veprim simbolik është një dëshmi e respektit dhe dashurisë së saj për kulturën dhe vendin e bashkëshortit të saj.

Të fundit