Flash News

POLITIKOFF

Përfaqësuesja e Spanjës e përmend Ronelën në emision, publiku dhe të ftuarit brohorasin emrin e saj

Përfaqësuesja e Spanjës e përmend Ronelën në

E ftuar në një shoë televiziv në Spanjë, Chanel Terrero që përfaqësoi vendin e saj në "Eurovizion 2022", - u u rëndit e treta, ka përmendur Ronelën gjatë intervistës dhe kaq ka mjaftuar që të gjithë të pranishmit në sallë të brohorisnin emrin e këngëtares shqiptare.


E emocionuar për këtë është shprehur edhe Ronela, e cila ka ndarë momentin në rrjete sociale. Me këngëtaren spanjolle, Ronela ka krijuar një miqësi gjatë kohës së Festivalit Europian dhe kanë shprehur publikisht dhe mbështeten për njëra-tjetrën. Dy këngëtaret janë parë shpesh bashkë gjatë përgatitjeve dhe provave.

Të fundit