Flash News

POLITIKOFF

Përflitej se është ndarë nga bashkëshorti, Sonila Meço reagon për lajmet

Përflitej se është ndarë nga bashkëshorti, Sonila

Sonila Meço ka qenë e përfolur së fundmi sa i përket martesës së saj. U tha se gazetarja i dha fund me bashkëshortin e saj, Drinin, por e vërteta del të jetë ndryshe.

Përflitej se është ndarë nga bashkëshorti, Sonila

E ftuar në “Goca dhe gra”, Sonila tha se me bashkëshortin janë bashkë prej 21 vitesh dhe gëzojnë një marrëdhënie të suksesshme.

Tutje Meço tha se edhe ata si çdo çift tjetër kanë pasur keqkuptimet e tyre por çdo gjë është zgjidhur dhe kjo si shkak që i kanë hapur njëri-tjetrit rrugë e janë kuptuar gjithmonë.

Të fundit