POLITIKOFF

'Photoshop-i' më i dështuar i familjes Kardashian - Jenner

'Photoshop-i' më i dështuar i familjes Kardashian - Jenner

Familja Kardashian – Jenner është e njohur (ndër të tjera) edhe për dështimet e shumta e të vazhdueshme me editimin(photoshop-in)  e fotove.

Kësaj radhe, fansat kanë vërejtur  montimin e gabuar në një foto familjare të tyre. Konkretisht foto e pushimeve e postuar në ‘Instagramin’ e Kim-it ku shfaqen: Kim, Khloe, Kendall, Kourtney, Kris Jenner me të dashurin dhe Scott Disick. Në pamje të parë foto duket në rregull, por shumë fansa kanë komentuar me ironi siluetën e Kourtney Kardashian, e cila sipas tyre është vendosur me ‘photoshop’, pa qenë fare e pranishme në foto.

Nga ana tjetër, familja e ka mohuar këtë lajm menjëherë me anë të një deklarate.

'Photoshop-i' më i dështuar i familjes Kardashian - Jenner

Ditari politik

Të fundit