Flash News

POLITIKOFF

Po mendon të tërhiqet nga muzika, Mc Kresha ka tashmë një profesion të ri

Po mendon të tërhiqet nga muzika, Mc Kresha ka tashmë një

Mc Kresha ka deklaruar disa herë se po mendon të tërhiqet nga muzika, duke thënë se nuk mund ta vijojë përgjithmonë profesionin e reperit. 

E po ashtu disa herë ka thënë se po të mos ishte bërë muzikant, do bëntë diçka q? ka lidhje me sportin. 

E duket se ai do i bëjë të dyja. Kresha është një tifoz i zjarrtë i furbollit. Dhe pikërisht me futboll do merret në të ardhmen. 

Ai ka fituar të drejtën për të ushtruar profesionin e trajnerit të futbollit. Në Tiranë, MC Kresha ka përfunduar të gjitha trajnimet e UEFAS-s për licensë në kategorinë C.Diploma C e UEFA-s kërkon një minimum prej 60 orësh arsimimi, një minimum prej 15 orësh shpenzohen për të studiuar përmbajtjen interaktive të udhëhequr me një minimum 10 orë të përbërë nga përvoja e punës.

Të fundit