Flash News

POLITIKOFF

Prej një jave në koma, në moshën 64-vjeçare humb jetën aktorja e njohur

Prej një jave në koma, në moshën 64-vjeçare humb

Ndërroi jetë në moshën 64-vjeçare Aktorja Denise Dowse sipas një konfirmimi të bërë nga motra e saj në një postim në Instagram.

Prej një jave në koma, në moshën 64-vjeçare humb

“Dua ta shfrytëzoj këtë moment për të falënderuar miqtë dhe familjen për të gjithë dashurinë dhe lutjet. Është e dhimbshme të informoj të gjithë se motra ime, Denise Dowse ka vdekur.

Prej një jave në koma, në moshën 64-vjeçare humb

Denise Yvonne Dowse ishte motra më e mahnitshme, një aktore e përkryer, e shquar, mentore dhe regjisore. Ajo ishte shoqja ime më e mirë dhe anëtarja e fundit e familjes”-tha e motra.

Të fundit