POLITIKOFF

Princi Philip kujtohet nga familja në 100-vjetorin e tij të lindjes

Princi Philip kujtohet nga familja në 100-vjetorin e tij të lindjes

Princi Philip ndërroi jetë para dy muajsh në moshën 99-vjeçare, dhe nuk arriti ta festonte 100-vjetorin e lindjes, që u kujtua dje nga familja mbretërore.

Princi Philip kujtohet nga familja në 100-vjetorin e tij të lindjes

Me urime në profilet e tyre të ‘Instagram’, Mbretëresha, Kate dhe Ëilliam, na prezantuan me lulen më të re që po rritet në kështjellën Windsor.

Princi Philip kujtohet nga familja në 100-vjetorin e tij të lindjes

Elisabeth mori në dorëzim nga “Royal Horticultural Society”, një trëndafil special që i vendosën emrin e Philip. Ai u mboll në tarracën e kështjellës.

Princi Philip kujtohet nga familja në 100-vjetorin e tij të lindjes

Të fundit