Flash News

POLITIKOFF

Problemet shëndetësore, reagon Pele': Jam i fortë, shikoj Brazilin e më mbush me energji

Problemet shëndetësore, reagon Pele': Jam i fortë, shikoj

Pas shqetësimeve për shëndetin, reagon vetë legjenda e futbollit botëror, Pele’. Në spitalin brazilian ku po trajtohet nga e marta, pasi nuk i funksionoi kimioterapia dhe u dërgua në terapi intensive, 82-vjeçari, tre herë fitues i Kupës së Botës dha një mesazh qetësues në Instagram:

"Miqtë e mi, dua t’i mbaj të gjithë të qetë dhe pozitivë. Jam i fortë, me shumë shpresë dhe e ndjek trajtimin si zakonisht. Dua të falënderoj të gjithë ekipin mjekësor për gjithë kujdesin që kam marrë. Unë kam shumë besim te Zoti e çdo mesazh dashurie që marr nga ju në të gjithë botën, më mban plot energji. Dhe të shikoj Brazilin në Kupën e Botës gjithashtu. Faleminderit shumë për gjithçka!"

Mjekët e spitalit siguruan se mbetet në gjendje të qëndrueshme shëndetësore. Deklarata e 24 orëve të fundit ishte disi më optimiste sa i përket gjendjes shëndetësore të Pele’-së.

"Pati një infeksion të frymëmarrjes. Po ashtu, po i nënshtrohet një rivlerësimi të trajtimit të kimioterapisë."

Në shtator të vitit të kaluar, iu hoq një tumor nga zorra e trashë.

Të fundit