Flash News

POLITIKOFF

Publikohen dosjet e reja gjyqësore: Jolie pretendon se Pitt ka abuzuar 'emocionalisht dhe fizikisht' ndaj saj dhe fëmijëve

Publikohen dosjet e reja gjyqësore: Jolie pretendon se Pitt ka abuzuar

Çifti u nda në vitin 2016, me Jolie që kërkoi divorcin vetëm pesë ditë pasi incidenti i supozuar abuziv ndodhi në një aeroplan. Pretendimet tani janë shfaqur në një betejë për një vresht francez. Sipas dosjeve të reja gjyqësore, Angelina Jolie akuzoi Brad Pitt se ishte “abuzuar emocionalisht dhe fizikisht” ndaj aktores dhe fëmijëve të saj.

Jolie pretendoi se një seri incidentesh të dhunshme ndodhën gjatë një udhëtimi me avion në shtator  në vitin 2016, gjë që përfundimisht çoi në kërkesën e saj për divorc. Akuzat, të cilat Pitt i mohoi fuqimisht në atë kohë, fillimisht u bënë gjatë një beteje për kujdestarinë, por tani janë shfaqur në një ankesë të kryqëzuar nga Jolie si pjesë e mosmarrëveshjes ligjore të vazhdueshme të ish-çiftit mbi shitjen e vreshtit të tyre në pronësi në jug. të Francës.

Ndërsa pretendimet u bënë në kohën e divorcit, ato përfshiheshin në një raport të redaktuar të FBI-së. Një përfaqësues i Pitt, i cili nuk ishte i autorizuar të fliste publikisht, i mohoi me forcë akuzat e Jolie dhe i quajti ato "një ripërsëritje tjetër që vetëm dëmton familjen".

Në dokumentet e reja, të dorëzuara të mërkurën, 47-vjeçari tha se Pitt e "sulmoi verbalisht" atë dhe "sulmoi" në një nga gjashtë fëmijët e tij.

“Gjatë gjithë fluturimit të gjatë brenda natës, Pitt ishte fizikisht dhe emocionalisht abuzues ndaj Jolie dhe fëmijëve të tyre, të cilët atëherë ishin midis moshës 8 dhe 15 vjeç”, thuhet në dokumente.

“Pas atij fluturimi, për mirëqenien e familjes së saj, Jolie vendosi të bëjë kërkesë për divorc”.

Pitt 'mbyti' një nga fëmijët e tij para se t'u derdhte birrë dhe verë të kuqe Ata pretendojnë se "sjellja agresive" e Pitt filloi para fluturimit, por sapo ai hipi në aeroplan, ai "mbyti" një nga fëmijët e tij dhe "goditi një tjetër në fytyrë" kur ata ndërhynë për të mbrojtur njëri-tjetrin.

"Disa nga fëmijët iu lutën Pitt të ndalonte. Ata ishin të gjithë të frikësuar. Shumë po qanin," thuhet në dosje. Më tej, dokumentet pretendojnë se Pitt vazhdoi në mënyrë agresive, duke sharë familjen dhe në një moment "duke derdhur birrë dhe verë të kuqe fëmijëve".

Të fundit