Flash News

POLITIKOFF

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj Angelina Jolie

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Janë publikura fotografitë e lëndimeve fizike të Angelina Joliet, e cila dyshohet dhe supozohet se i ka marrë gjatë një përplasje fizike me Brad Pitt në aeroplanin e tyre privat në vitin 2016.

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Imazhet tregonin mavijosje në dorë dhe bërryl dhe gjatë këtij fluturimi Jolie pretendon se Pitt, e kishte çuar në tualet në pjesën e pasme të aeroplanit, i kapi shpatullat dhe e tundte duke i bërtitur.

Aktorja fituese e Oskarit, 47 vjeç, paraqiti imazhe që tregonin mavijosje në dorë dhe bërryl në FBI si pjesë e një hetimi për 'luftën verbale dhe fizike' të çiftit ndërsa ishte në bordin e një avioni privat nga Franca në Los Anxhelos më 14 shtator 2016. .

Ishte gjatë këtij fluturimi që Jolie pretendon se Pitt, 58 vjeç, e kishte çuar atë në tualet në pjesën e pasme të aeroplanit, i kapi shpatullat dhe e tundi duke i bërtitur se po "marrë këtë familje". Zbulohet raporti bombë i FBI-së. Pitt mohon të gjitha pretendimet e ish-gruas së tij.

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Publikohen pamjet e dhunës që supozohet që Brad Pitt ushtroi ndaj

Të fundit