Flash News

POLITIKOFF

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton dhe Princ William

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton

Çifti pa një portret të pikturuar rishtas të vetes nga artisti Jamie Coreth gjatë një vizite në rajonin e tyre të Cambridgeshire. Kate Middleton dhe Princi William panë një vepër të veçantë të artit të enjten – portretin e tyre të parë zyrtar të përbashkët.

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit ishin të pranishëm për zbulimin e portretit të pikturuar gjatë një vizite në rajonin e tyre të Cambridgeshire, i cili është një qark në qytetin e Kembrixhit. Çifti mori titujt e Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit nga Mbretëresha Elizabeth në ditën e tyre të dasmës në prill 2011.

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton

William dhe Kate, të dy 40 vjeç, u ndalën në Muzeun Fitzwilliam të Universitetit të Kembrixhit në zemër të Kembrixhit, ku panë veprën e pikturuar të artit ashtu siç u zbulua për publikun për herë të parë. Pjesa u porosit në vitin 2021 nga Fondi Mbretëror i Portretit të Cambridgeshire, i cili mbahet nga Fondacioni i Komunitetit të Kembrixhit, si dhuratë për Cambridgeshire. Ai u pikturua nga artisti britanik i portretit, fitues i çmimeve, Jamie Coreth.

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton

“Ka qenë privilegji më i jashtëzakonshëm i jetës sime të zgjidhem për të pikturuar këtë pikturë”, tha Coreth. "Doja t'i tregoja Lartësitë e Tyre Mbretërore në një mënyrë ku ata dukeshin të qetë dhe të arritshëm, si dhe elegantë dhe dinjitoz."

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton

Publikohet portreti i parë zyrtar i përbashkët i Kate Middleton

Të fundit