Flash News

POLITIKOFF

"Ç`pune ke me Luizin", çfarë i tha bashkëshorti Oltës në telefon për lojën në BBV

"Ç`pune ke me Luizin", çfarë i tha

Ashtu sikurse lajmëroi Arbana në prime-n e së martes, banorët ditën e sotme kanë bërë nga një telefonatë me familjarët, të cilët kanë shprehur mendimin e tyre nëse ata duhet ta vijojnë apo jo rrugëtimin. 

Olta komunikoi me partnerin e saj, Dorin, i cili i tha që duhet ta vijojë rrugëtimin e saj. Dori po ashtu i tha se djalin e ndjek çdo ditë dhe përqafon televizorin kur del ajo. 

Mirëpo, tërhoqi vëmendje fakti që Olta i përmendi Luizin duke i thënë se ai i thotë se nuk do arrijë në finale. 

Big Brother-in nuk e ke me Luizin, e ke me publikun. Ç’punë ke ti me Luizin. Luizi bën garën e vet, ti tënden. Secili ka garën e vet”, tha ai dhe pas këtij komunikimi produksioni ka ndërprerë telefonatën e Oltës me Dorin.

Të fundit