Flash News

POLITIKOFF

"Qenie njerëzore e tmerrshme"/ Zbulohet letra e djalit për Bred Pitt: E vërteta do të dalë një ditë

"Qenie njerëzore e tmerrshme"/ Zbulohet letra e djalit për

Është zbardhur një postim i djalit të adoptuar të Brad Pitt dhe Angelina Jolie në ditën e babait.

Postimi i bërë tre vite më parë dëshmon se marrëdhënia e 19-vjeçarit me të atin nuk është dhe aq e mirë.

Gëzuar ditën e babait këtij polici të klasit botëror… Herë pas here, ju i vërtetoni vetes se jeni një person i tmerrshëm dhe i poshtër. Ju nuk keni asnjë vlerësim apo ndjeshmëri për 4 fëmijët tuaj më të vegjël që dridhen nga frika kur janë para jush. Nuk do ta kuptoni kurrë dëmin që i keni bërë familjes sime sepse nuk jeni në gjendje ta bëni. Ju ja keni bërë jetën ferr personave më të dashur që unë kam. Ju mund t’i tregoni vetes dhe botës gjithçka që dëshironi, por e vërteta do të dalë një ditë. Pra, gëzuar ditën e baballarëve, o njeri i tmerrshëm…”, shkroi ai. 

"Qenie njerëzore e tmerrshme"/ Zbulohet letra e djalit për

Të fundit