Flash News

POLITIKOFF

Regé-Jean Page nuk do të jetë në sezonin e dytë të "Bridgerton"

Regé-Jean Page nuk do të jetë në sezonin e dytë

"Bridgerton" është një nga serialet që ka thyer rekorde shikueshmërie në Netflix dhe personazhi i Simon Bassett, i luajtur nga Regé-Jean Page u kthye në një nga të preferuarit tanë.

Por për të gjithë fansat e "Bridgerton" ka një lajm të keq, Regé-Jean Page nuk do të jetë në sezonin e dytë të serialit. Netflix dhe Shondaland, kompania e prodhimit të Shonda Rhimes, kanë dhënë zyrtarisht këtë lajm.

Regé-Jean Page nuk do të jetë në sezonin e dytë

Lajmi u dha, në mënyrë të përshtatshme, me anë të një lajmërimi nga Lady Whistledoën, rrëfyesja misterioze e shfaqjes dhe nganjëherë nxitëse e skandalit.

Regé-Jean Page nuk do të jetë në sezonin e dytë

“Lexuesit më të dashur, ndërsa të gjithë sytë drejtohen drejt kërkimit të Lord Anthony Bridgerton për të gjetur një Viskonte, ne i themi Regé-Jean Page, i cili luajti në mënyrë të shkëlqyer rolin e Dukës së Hastings”, thuhej në një letër të postuar nga llogaria në Twitter e shfaqjes. “Do të na mungojë prania e Simon në ekran, por ai do të jetë gjithmonë një pjesë e familjes Bridgerton."

Të fundit