Flash News

POLITIKOFF

Revista ‘People’ shpall mashkullin më seksi për vitin 2023

Revista ‘People’ shpall mashkullin më seksi për vitin 2023

Patrick Dempsey është shpallur “Mashkulli më seksi i vitit 2023” nga People . Për aktorin 57-vjeçar, i njohur për publikun e gjerë për rolin e Derek Shepherd në “Grey’s Anatomy”, kjo është hera e parë që triumfon përballë shumë kolegëve që kanë marrë disa herë njohjen simbolike.

Në një intervistë për revistën ai vetë ka bërë shaka për këtë vonesë në fitimin e “titullit” që me kalimin e viteve ka kurorëzuar kaq shumë yje të Hollywood:

“Kur e mora vesh u trondita plotësisht, dhe më pas fillova të qesh, ishte sikur: “Është një shaka, apo jo?” Unë kam qenë gjithmonë “shoqëruesja e nuses”! E harrova plotësisht dhe nuk e kisha menduar kurrë se do të isha në këtë pozicion, kështu që egoja ime është në rregull.”

Të fundit