POLITIKOFF

Rezart Veleshnja konsideron Gaz Pajën si aktorin e mbivlerësuar: Sepse është pjesë e politikës

Rezart Veleshnja konsideron Gaz Pajën si aktorin e mbivlerësuar: Sepse

Mbrëmë në "Shiko kush luan", Rezart Veleshnja dhe Visjan Ukcenaj u vendosën përballë njëri-tjetrit dhe një nga pyetjet që iu drejtuan ishte se cili është aktori më i mbivlerësuar.

Rezarti u përgjigj duke thënë se më i mbivlerësuar sipas tij është kolegu i "Portokallisë", Gaz Paja.

“Gaz Pajën e mbivlerësojnë se është pjesë e politikës. Politika ka pasur gjithmonë emër të pistë dhe e pastrojnë me emra të artit dhe me këtë rast e mbivlerësojnë se duhet ta paguajnë”, tha Rezarti.

Ditari politik

Të fundit