Flash News

POLITIKOFF

“Rituali i jetës” rikthehet në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit pas 12 vitesh

“Rituali i jetës” rikthehet në skenën e Teatrit

“Rituali i jetës” vjen në skenë dhe vendoset sërish në të pas 12 vitesh. “Gjama, dashuria dhe lindja ngjiten ne skene per te na prezantuar me ritualin e jetès!

Nje muzikal me materiale folklorike origjinale, te mbeshtetura ne autenticitet, tè formatuar dhe tè sjelle ne skene me nje harmoni koreografike, kompozicionale he orkestrim bashkekohor. Kjo veper sjell jehonen originale dhe risi ne Ilojin e vet! Bashkepunimi i jashtëzakonshem ndermjet Ansamblit Popullor he Trupês se Baletit te TOB-se do të sjellin ne TKOB, nje fryme nga e kaluara, tek e cila duhet te kthehemi gjithmone per te pare se ku i kemi rrenjet, me koreografine e Arian Suknigit dhe muziken e Klodian Qafokut!

Kjo vepër pritet të shfaqë edhe njëherë autenticitetin, rrenjët tona përmes harmonisë koreografike e kompozicionale.

“Rituali i jetës” rikthehet në skenën e Teatrit

Të fundit