Flash News

POLITIKOFF

Robert Aliaj humb njeriun e shtrenjtë të familjes

Robert Aliaj humb njeriun e shtrenjtë të familjes
Këngëtari Robert Aliaj

Artisti Robert Aliaj ka humbur njerin e shtrenjtë të familjes, vëllain. Lajmin e ka bërë vet me dije përmes një postimi të profilin zyrtar.

“Kur ndërrojnë jetë prindërit, thuhet se ke humbur të kaluarën.

Kur ndërron jetë bashkëshorti, ke humbur të tashmen.

Per fëmijët nuk guxoj të shkruaj.

Kur ndërron jetë vëllai / motra, ke humbur një pjesë të së kaluarës, të tashmes dhe të ardhmes”, shkruan Aliaj.

Artisti thotë se të detyruar nga kushtet e pandemisë, hidhërimin dhe dhimbjen do e kalojë vetëm.

Ditari politik

Të fundit