Flash News

POLITIKOFF

Ronela Hajatin nuk do ta shohim në programe për një kohë dhe kjo ka një arsye

Ronela Hajatin nuk do ta shohim në programe për një kohë dhe

Ronela Hajati është nga këngëtaret më të pëlqyera shqiptare. Natyra e saj sportive dhe pa komplekse ka bërë që interesimi për të të jetë i lartë edhe si e ftuar në intervista në programe të ndryshme në televizionet shqiptare. Por duket se për një kohë të gjatë nuk do ta shohim në asnjë intervistë dhe program.

Ronela Hajatin nuk do ta shohim në programe për një kohë dhe

Këtë e tha vet Ronela duke zbuluar se ka marrë një vendim që fokusin e saj ta vendosë diku tjetër dhe intervistave do t’u rikthehet pas realizimit të projekteve.

Unë do të them jo për çdo intervistë deri në momentin që do të përfundoj të gjithë projektet që kam në mendjen time. Zemra ime ka nevojë të flasë për shumë gjëra që njerëzit duhet t’i dinë. Deri sa unë të kuptoj gjithçka…”

Ronela Hajatin nuk do ta shohim në programe për një kohë dhe

Të fundit