Flash News

POLITIKOFF

"Sanremo është Sanremo", Amadeus po bën të pamundurën që të ketë publik në festival

"Sanremo është Sanremo", Amadeus po bën të

Amadeus po bën të pamundurën që "Sanremo" të ketë publik. Gazetari i njohur italian ka qenë i ftuar në një emision radiofonik dhe aty ka folur për çdo detaj që po diskutohet deri më tani.

“Sanremo nuk mund të realizohet pa publik në ‘Aristonin’ bosh. Po punojmë që në 2 deri në 6 mars të mundemi ta vëmë në skenë”, është shprehur Amadeus.

 “Kemi idenë e krijimit të një ‘flluske’ mbrojtëse për 500 personat që do të jenë publik në netët e festivalit. Publiku nuk do të ndërrohet, të gjithë personat e pranishëm do të jenë të njëjtën të gjitha netët e festivalit. Do krijohet ideja e pushimeve një javore për ta. Çdo ditë secilit prej tyre do i realizohet tamponi dhe do dërgohen në teatër me autobuzë që mbajnë maksimumi 20 persona brenda. Nuk është e lehtë, por mund të bëhet, kjo ide po konkretizohet,”- shton gazetari që është dhe drejtor artistik i Sanremos.

Ditari politik

Të fundit