Flash News

POLITIKOFF

"S`doja të jetoja më", Meghan Markle flet për ditët e errëta në pallat

"S`doja të jetoja më", Meghan Markle flet për

Në intervistën ekskluzive që Meghan Markle ka dhënë për Operah Winfrey në CBS ka treguar shumë për jetesën në pallatin mbretëror dhe ditët e errëta të kësaj jetese. Dukesha e Sussex ka shkuar deri aty sa ka menduar dhe për "vetëvrasje".

Vetë Markle ka treguar se këto mendime i ka ndarë me një prej ndihmësve më të vjetër të pallatit, por që ky i fundit nuk e ka ndihmuar, duke refuzuar.

"Më vinte turp ta thoja atë kohë, më vinte turp t'ja pranoja Harry-it veçanërisht sepse e di sa humbje ka patur dhe sa ka vuajtur. Nga ana tjetër e dija që nëse nuk e thoja, do të më duhej ta bëja. Thjesht më iku dëshira për të qenë gjallë. Ky, ishte mendim i qartë, i vërtetë, i frikshëm dhe i vazhdueshëm në kokën time,"- ka treguar Markle.

"S`doja të jetoja më", Meghan Markle flet për

"Ishte shumë e qartë dhe më kuptoni, atë kohë as nuk dija kujt t'i thoja. Një nga njerëzit e parë që i tregova ishte një nga mikeshat më të mira të nënës së Harry-it, shoqja e ngushtë e princeshë Diana-s. Sepse kush tjetër mund ta kuptonte çfarë po ndodhte brenda meje?"

Në këto kushte, Meghan ndjente çdo moment e më shumë që të largohej në një vend tjetër dhe kjo dëshirë bëhej çdo moment dhe më e madhe.

"Mbaj mend vetëm që më shtrëngoi në krahët e tij. Më pas isha unë që shkova në institucion për t'i thënë se kisha nevojë të shkoja diku për të marrë ndihmë. I thashë se nuk isha ndjerë kurrë kështu më parë dhe se kisha nevojë të shkoja diku tjetër. Si përgjigje mora një refuzim. Më thanë se nuk mund ta bëja pasi kjo s'do të ishte gjë e mirë për institucionin."

"S`doja të jetoja më", Meghan Markle flet për

Për Meghan ka pasur dhe njerëz që e kanë kuptuar por nuk kanë pasur të drejtë të bëjnë asgjë për të (ndihmësit):

"E mbaj mend këtë bisedë si të ishte dje, pasi më thoshin: "Me zemër jam me ty sepse e shoh sa keq je, por s'mund të bëjmë asgjë për të të mbrojtur pasi ti nuk je një punonjëse që paguhesh brenda këtij institucioni."

 

Të fundit