Flash News

POLITIKOFF

Selena Gomez inspirohet nga koleget e saj për veshjet: Taylor Swift ishte ikona ime e stilit

Selena Gomez inspirohet nga koleget e saj për veshjet: Taylor Swift ishte

Selea Gomez është një nga këngëtaret dhe aktoret më të pëlqyera dhe ka një bazë mjaft të madhe fansash të cilët e përkrahin atë në çdo projekt të ri.

Përveç projekteve profesionale, Selana po ashtu pëlqehet edhe për stilin e saj i cili gjithnjë e më shumë është kuruar ndër vite.

 “Të them të drejtën, kur isha më e re, Taylor më frymëzoi shumë kur bëhej fjalë për veshjet dhe veshjet e skenës”, tha ajo ndërsa foli për fustanin me gurë në videoklipin “Love You Like a Love Song” në 2011.

Selena Gomez inspirohet nga koleget e saj për veshjet: Taylor Swift ishteSelena Gomez inspirohet nga koleget e saj për veshjet: Taylor Swift ishteSelena Gomez inspirohet nga koleget e saj për veshjet: Taylor Swift ishteSelena Gomez inspirohet nga koleget e saj për veshjet: Taylor Swift ishte

 

Të fundit