Flash News

POLITIKOFF

Shakira dhe Pique arrijnë në një marrëveshje për të mirën e fëmijëve të tyre

Shakira dhe Pique arrijnë në një marrëveshje për

Shakira dhe Gerard Pique po mendojnë për të mirën e fëmijëve të tyre dhe kanë arritur një marrëveshje të përkohshme për kujdestarinë e Milan dhe Sasha. Siç raporton La Vanguardia, këngëtarja kolumbiane dhe futbollisti spanjoll ranë dakord që të miturit të kalonin gjysmë muaji me babain e tyre.

Shakira dhe Pique arrijnë në një marrëveshje për

Shakira shkoi për t'ia dorëzuar fëmijët Pique-s dhe thuhet se ata do të qëndrojnë në apartamentin e tij në qendër të Barcelonës. Edhe pse Pique do të jetë në punë, pritet që familja e futbollistit t'i japë një dorë teksa ai është i angazhuar. Ndërkohë, avokatët e tyre do të vazhdojnë të përpiqen të gjejnë një zgjidhje dhe të shohin nëse fëmijët do të vazhdojnë të jetojnë në Barcelonë apo nëse Shakira do të kthehet në Miami.

Shakira dhe Pique arrijnë në një marrëveshje për

Rikujtojmë se Shakira është në telashe me ligjin në Spanjë dhe nuk pranoi të arrinte një marrëveshje me Agjencinë Spanjolle të Taksave. Qeveria spanjolle po e akuzon yllin për mashtrim tatimor dhe tani ajo duhet të shkojë në gjyq, ku prokurorët kërkojnë ta dënojnë me tetë vjet e dy muaj burg dhe një gjobë prej 28 milionë eurosh.

Shakira dhe Pique arrijnë në një marrëveshje për

Të fundit