Flash News

POLITIKOFF

Shakira thyen heshtjen për herë të parë pas ndarjes nga Pique: Ndihem sikur është një ëndërr e keqe

Shakira thyen heshtjen  për herë të parë pas ndarjes nga

Ndonëse kanë kaluar tre muaj që kur Shakira dhe Pique njoftuan ndarjen e tyre, ajo ende e ka të vështirë të flasë për kapitullin e ri të familjes së saj.

Ajo tha se po kalon periudhën më të vështirë dhe se ndonjëherë shpreson të jetë ëndërr.

“Kam qëndruar e heshtur dhe thjesht jam përpjekur t’i përpunoj të gjitha. Um, dhe po, është e vështirë të flasësh për këtë, veçanërisht sepse jam ende duke e përjetuar si gjë, dhe sepse jam në sy të publikut dhe sepse ndarja jonë nuk është si një ndarje e rregullt. Dhe kështu ka qenë e vështirë jo vetëm për mua, por edhe për fëmijët e mi, tepër e vështirë. Kam kamping të paparacëve jashtë, përballë shtëpisë sime, 24/7”, -tha Shakira.

Shakira thyen heshtjen  për herë të parë pas ndarjes nga

“Dhe nuk ka një vend ku mund të fshihem prej tyre me fëmijët e mi, përveç shtëpisë time. E dini, ne nuk mund të bëjmë një shëtitje në park si një familje e zakonshme ose të shkojmë të hamë një akullore ose të bëjmë ndonjë aktivitet pa paparacët që na ndjekin. Kështu që është e vështirë.”

'Unë përpiqem ta bëj dhe t’i mbroj ata, sepse ky është misioni im numër një në jetë,” vazhdoi ajo. “Por më pas ata dëgjojnë gjëra në shkollë nga miqtë e tyre ose hasin në disa lajme të pakëndshme në internet, dhe kjo thjesht i prek ata, e dini? Ndonjëherë ndihem sikur e gjithë kjo është një ëndërr e keqe dhe se do të zgjohem në një moment. I vërtetë është zhgënjimi për të parë diçka aq të shenjtë dhe aq të veçantë sa mendoja se ishte marrëdhënia që kisha me babain e fëmijëve të mi dhe e shoh që u kthye në diçka të vulgarizuar nga media. Siç thashë, kjo është ndoshta periudha më e errët e jetës sime”-tha ajo.

Të fundit