Flash News

POLITIKOFF

Shpat Kërleshi: Kam pasur fantazi seksuale me Bledi Manen

Shpat Kërleshi: Kam pasur fantazi seksuale me Bledi Manen

Shpat Kërleshi ka qenë i ftuar në një nga rubrikat tek “E Diell”, ku ka treguar shumë të pathëna dhe deklarata të papritura. Teksa i janë drejtuar disa pyetje provokuese, Shpati ka shkaktuar shumë të qeshura me përgjigjet e tij.

Shpat Kërleshi: Kam pasur fantazi seksuale me Bledi Manen

Me kë do doje të kishe takim romantik?

Me kë ke pasur fantazi seksuale?

Nita Latifi ka qenë e ftuar ditën e sotme në një  nga rubrikat te “E Diell”, ku ka treguar shumë të pathëna. Përveç të tjerave Nita është pyetur rreth një deklarate të saj të fundit në lidhje me Dea Mishel, ku është shprehur se ajo e meritonte më pak finalen dhe se brenda në shtëpi ka thënë diçka të pavërtetë.

Të fundit